224 pladser til gratis lydbøger online

Hvis du er en forælder, bedsteforælder, eller har børn i dit liv, vil du ønsker at læse denne bog og holde det som en reference. At hjælpe børn med at lære at læse og elske bøger er noget, der vil vare hele livet. Det vil fortyle eller forny dit ønske om at læse højt for dine børn. Hver anbefaling giver dig en god mængde information om bogen, og hvad du bliver nødt til at finde den. Du kan finde en lydbog i form af en cd, kassettebånd, eller downloades digitale formater som MP3, Windows Media Audio, osv. I øjeblikket kan nogle forudindlæste digitale formater også findes. Nogle af de ældre og større klubber tilbyder deres lydbøger på kassette og cd med posten.

En af de bedste lydbøger til mange timers kant-of-your-sæde lytter er 11.22.63 af master historiefortæller, Stephen King. KidsLearnOutLoud har omkring 160 gratis lydbøger og podcasts til rådighed for at lytte eller downloade i forskellige formater (normalt MP3). Alle besøgende på dette websted er gratis at gennemse vores tutorials, lydbøger, og downloads. Hvis du er bekymret du kan løbe tør for bøger, især da boghandlere og biblioteker lukker i mange byer, bekymre dig ikke mere. Hvis du planlægger en tur til Indonesien, her er nogle tips til at få mest muligt ud af din ultimative ferie. Jeg tror, at lydbøger er allerede begyndt at gøre en forskel for Alex, lydbøger – lydbogreolen.dk – og han elsker sin mp3-afspiller.

Den anden dag i stille tid, fandt jeg Nick og Alex i Alex’s seng hver med en øretelefon lytte til en lydbog (at være meget stille ved den måde.) Min mor gav mig en mp3-afspiller hun ikke brugte, og jeg tror, jeg vil afhente en eller to mere. Sir Terry Wogan har klamret sig til vraget så længe, man skulle tro, han ville gøre det anstændige ting og lydløst stjæle væk. Dette kan eller måske ikke være en dårlig ting, men for en travl person, kan lydbogen være en Guds gave. Ud over bogens anbefalinger indeholder Read For the Heart også vidunderlige og dejlige historier af forfatteren om, hvilke bøger og læsning der har betydet for hende i hendes levetid.

Bogen indeholder anbefalinger til over 1000 bøger. Hver anbefaling viser forfatteren, illustrator (hvis der er en), tildeling (hvis relevant), dato for den oprindelige offentliggørelse, en kort synopsis, andre bøger af forfatteren eller illustrator, generelle alder af kategori, og eventuelle advarsler, som du måske nødt til at være opmærksom på, såsom bogen indeholder magi eller vold. At læse højt er en fantastisk måde at dele og nyde bøger med dine børn på, men der kan være tidspunkter (som om natten, når andre sover), at det ikke er muligt at læse højt. Afra er nu blind på grund af de rædsler, hun har set, og parret skal kæmpe for at overleve i en brudt verden og finde vej tilbage til hinanden igen. Anyway, det er sådan jeg starter de fleste af mine romaner, men min måde er ikke den eneste måde.