Diverse

Betal senere, køb nu

Du kan bruge “køb nu og betal senere” shopping for at få alle de nye varer, du ønsker. Disse lån kaldes også point-of-sale lån. De giver kunderne mulighed for at købe varer nu og da opdele omkostningerne i månedlige rater. Gebyrerne er ikke så høje som et kreditkort, og du behøver ikke bekymre dig, hvis du betaler for sent.

Selvom køb nu og betal senere planer ikke er nye, har de vundet popularitet i nyere tid. Mange onlinebutikker tilbyder denne service. Disse planer giver kunderne mulighed for at købe varer nu og betale senere. Selvom begrebet at betale senere ikke er nyt, er det blevet en fad med stigningen i popularitet af internettet. Disse planer tilbydes af de fleste større detailhandlere, men det hele afhænger af din individuelle situation.

Mange forbrugere bruger køb nu, betal senere apps til finansiering af deres køb. 44% af septembers forbrugere brugte køb nu, betal senere apps. Halvdelen af disse kunder brugte disse apps oftere end en gang om seks måneder. Næsten 90 procent betalte kun et til tre køb inden for seks måneder. Selvom køb nu, betal det senere planer kan være praktisk, mange forbrugere er ikke klar over den høje rente, de betaler.

Forbrugerne kan drage fordel af online køb nu, betale senere planer det er den bedste mulighed for afbetaling. Disse planer kan hjælpe dig med at spare penge ved at sænke de renter, du betaler. Du kan sprede din økonomiske smerte over flere betalinger og få den vare, du ønsker, meget hurtigere, end hvis du havde betalt alt på én gang. Du kan også undgå bankgebyrer ved at købe et køb nu, betale det senere plan.

I modsætning til kreditkort rapporteres apps, der giver dig mulighed for at købe nu og betale senere, ikke til kreditbureauer. Dette betyder, at stabile betalinger ikke påvirker din kredit score. Brancheeksperter tilskriver denne forskel stigningen i yngre forbrugere. Mange af disse brugere oplevede den store recession. Disse apps kan være rettet mod yngre kunder, men de kan også bruges til at hjælpe dem med dårlig kredit med at betale for dyrere varer.

PayPal’s Køb nu, Betal senere mulighed for at sprede omkostningerne ved dit køb over en længere periode. Du kan bruge denne service til at foretage små betalinger over en periode, så længe du er 18 år gammel. Du bliver nødt til at foretage fire lige store betalinger i løbet af flere uger, hvis du planlægger at købe et stort beløb. Du har mulighed for at betale hele saldoen på én gang, eller du kan foretage fire lige store betalinger.

Selvom der er risici forbundet med mange køb nu-betal senere muligheder, finder mange forbrugere dem bekvemme. Disse muligheder har eksisteret i et stykke tid og bliver mere populære. Klarna accepterer betalinger hos Chevron. Sezzle tester tilbagebetalingsmuligheder for dagligvarekæder. Afterpay vil snart modtage betalinger fra udvalgte dagligvarekæder. Center for Ansvarlig Udlån siger, at disse programmer er blevet så populære, at statslig regulering er nødvendig.