Internet Portaler

De bedste latex topmadrasser

Mange mennesker har problemer med at finde en behagelig seng. Selvom de populære senge af polyurethanskum kan føles det samme, mangler de latex topmadrassers svævende, trykaflastende egenskaber. Og mange mennesker har særlige smerteproblemer. De har prøvet andre typer madrasser og er stadig ikke helt tilfredse. For at gøre din søgning lettere, har vi samlet en liste over de bedste latex topmadrasser. Læs videre for at lære mere om hver af dem.

EcoCloud

Fastheden af ​​EcoCloud latex topmadrasser varierer fra medium til blød, og madrassens 5-zone spolesystem gør den til en god mulighed for dem, der har brug for ekstra støtte, men ikke ønsker en superblød fornemmelse. Generelt synker latexlaget ind før de faste spoler under det, så EcoCloud-madrassen er ideel til ryg- og sidesovende. Mavesovere skal være opmærksomme på, at den medium fornemmelse kan forårsage pres på hofter og rygsøjle.

Den bløde og fjedrende EcoCloud latex er ideel til sidesovende, men den fungerer også godt til ryg- og mavesovende. Latexlaget giver trykaflastning til trykpunkter, mens de faste spoler med lommer hjælper med at aflaste trykket i hofterne og lænden. Madrassens unikke design gør den til et fremragende valg for combo-sover, og du vil nyde den bløde og fjedrende følelse af denne latexmadras.

EcoCloud latexmadrassens naturlige betræk er lavet af en blanding af økologisk bomuld og blød New Zealandsk uld. Den er blød og åndbar, og dens bomuldsbetræk har en let organisk duft. Der er ingen grund til at bekymre sig om allergier med EcoCloud – det er et godt valg for folk med alle typer allergier! Du vil være tilfreds med kvaliteten af ​​denne seng, men prisen vil sætte en bule i lommen.

Når du køber en madras, skal du overveje, om du sover varmt eller koldt. Nogle madrasser har ekstra lag til at holde varmen i. Du bør også overveje, hvad der er vigtigt for dig og din partner. Udover komfort bør du også overveje, hvor støttende madrassen er. EcoCloud latex topmadrassen har en zoneinddelt konstruktion, der giver støtte til forskellige dele af kroppen, hvilket giver mulighed for individualiseret komfort. Til sidst skal du sørge for, at madrassen er lavet af holdbare materialer, herunder lommespoler lavet af hærdet stål. Disse materialer vil ikke synke eller forårsage ubehag.

Fordi EcoCloud-madrassen er lavet af naturlige materialer, kan du forvente en let lugt, når den først ankommer. Denne lugt er en naturlig latexforbindelse, der reagerer på luft, når den kommer i kontakt med luften. Når spolerne fortsætter med at udvide sig, vil lugten forsvinde inden for en dag eller deromkring. Hvis du er en varm sovende, vil du sandsynligvis finde denne madras ideel. Og hvis du har allergi, kan du overveje at skifte til en miljøvenlig madras.

WinkBeds EcoCloud latex topmadrassen kommer med et naturligt uldbetræk, der er åndbart og økologisk. Begge materialer er certificeret af Rainforest Alliance og OEKO-TEX. Coveret har også en vandtæt, fugttransporterende kvalitet. Uanset om du har brug for en fast eller blød latex topmadras, kan EcoCloud opfylde dine behov. De er også lavet af økologisk bomuld og uld og er lavet af certificerede kilder.

Eco Terra

Hvis du sover let, har du måske ikke brug for en fast madras, men Eco Terra vil rumme tungere personer. Denne latex-topmadras har to fasthedsniveauer. Medium er bedst til let sovende; medium-firm er godt for tungere mennesker. Hvis du sover på maven, kan en fast madras få lænden til at gøre ondt. Men hvis du vejer over 130 pund, er en medium madras muligvis ikke det rigtige valg for dig.

Eco Terra latex topmadrassen er et godt valg for dem, der kan lide en fast følelse, men ikke kan lide følelsen af ​​memoryskum. Dens medium fasthedsniveau og zoneinddelte spoler reducerer bevægelsesoverførsel. Du kan også vælge mellem en fast og mellemblød madras ud fra dine præferencer. Da latex er et naturligt stof, vil det absorbere tryk og holde dig kølig, hvilket kan gøre nogle mennesker utilpas.

Den latex, der bruges i Eco Terra latex topmadrasser, er 100 procent naturlig og certificeret økologisk. Virksomheden henter sin latex fra bæredygtige asiatiske gårde. Brug af 100 procent naturlig latex betyder, at virksomhedens produkter er fri for giftige materialer. Virksomhedens madrasser er desuden lavet af GOTS-certificeret økologisk uld og bomuld. Virksomheden er forpligtet til at minimere sit CO2-fodaftryk. Disse fordele gør Eco Terra madrasser til et godt valg for alle, der bekymrer sig om miljøet.

Eco Terra madrassen har et tre-tommer lag af enkelt-oprindelses naturlatex og en spolestøttekerne. Disse lag er designet til at tilpasse sig din krop og fremme spinal justering. Madrassen har også åndbare lag, hvilket gør den ideel til temperaturregulering. Den mellemstore Eco Terra latex topmadras kommer med 16-gauge spoler rundt om perimeteren af ​​støttebasen. Den har også en kantstøtte for at øge den brugbare plads.

Eco Terra hybridmadrassen har tre lag: et betræk lavet af økologisk bomuld og uld og et komfortlag på tre tommer Talalay latex. Støttekernen er lavet af genanvendte stålspoler i lommer. Den har en fast base og 682 til 1.280 spoler med individuelt lomme. Det er også allergivenligt og giver stor trykaflastning. Eco Terra madrassen har et betræk af uld og bomuld, der forhindrer den i at lugte.

Eco Terra madrassen sælges online og på forskellige detailsteder. Virksomheden tilbyder også gratis fragt. Det sender til de fleste stater i USA, men tilbyder ikke leveringstjenester med hvide handsker. Denne madras er ikke egnet til personer med rygproblemer. Den leveres også med en 15-års garanti, der dækker enhver unaturlig hængende eller rift i produktet. Det er dog stadig værd at prøve Eco Terra-madrassen for at afgøre, om den er den rigtige for dig.

Hvis du sover let, er Eco Terra-madrassen perfekt til dig. Det giver rigelig trykaflastning og konturerer din krop i alle søvnstillinger. Jævn vægtfordeling er også jævn, og Eco Terra har en elastisk latextop, der eliminerer stress på led og muskler. Det reducerer også risikoen for skulder- og hofteømhed, som kan opstå, hvis du er en tung sidesovende.

Lucid Latex Hybrid

Hvis du leder efter en madras, der vil give din ryg støtte og hoppe, bør du overveje LUCID Latex Hybrid madrasserne. Disse 12-tommer hybridmadrasser har mere pushback og støtte end memoryskum. De vil give dig en afslappende nattesøvn og vil efterlade dig frisk om morgenen. For at lære mere om Lucid, læs vores anmeldelser. Vi har samlet de mest populære modeller som også er de bedste topmadras til dårlig ryg.

For dem, der er tungere end gennemsnittet, er Lucid-madrassen måske ikke den rigtige for dem. Dens bløde toplag kan presse mod deres sider og forårsage pres på skuldre og hofter. Derudover er disse madrassers kølende egenskaber ikke så store – de kan fange varmen. Hvis du er tilbøjelig til at blive overophedet, bør du finde en anden madras. Lucid-madrassen leveres med 10 års garanti.

Fasthedsniveauet af Lucid Hybrid madrasser afhænger af vægten af ​​den person, der sover på dem. Hvis personen er under 230 pounds, så kan de normalt slippe af sted med enhver størrelse madras. Hvis du er tungere, vil du måske vælge 14-tommer Gel Memory Foam Hybrid, som er medium til fast og er lavet af latex og gel. En medium-fast model er bedst til tungere sveller, mens en tyndere er perfekt til folk med gennemsnitlig vægt og slanke stel.

En af Lucids mellemfaste modeller er en god mulighed for dem, der ønsker en latexmadras uden at bruge mange penge. Den har fem lag latex oven på individuelt indpakkede stålspoler. I modsætning til memory foam madrasser er latex hybridmadrasser lavet til at være faste og støttende. Der har dog været klager over holdbarhed og hængende i Lucid madrasser. Kunder vil måske selv tjekke Lucid latex Hybrid-madrasserne, før de køber en.

Selvom det ikke er det bedste valg til master soveværelser, vil Lucid Hybrid madrassen gøre et godt stykke arbejde som gæsteseng. Lucid tilbehør er populært for deres komfort og stil. Nectar bed-in-a-box er en anden god mulighed for dem, der har et budget. Den giver memoryskum-fornemmelsen af ​​en traditionel memory-skummadras, men tilføjer et gel-infunderet lag for ekstra afkøling.

Den 12-tommer Lucid Latex Hybrid Madras er et andet populært valg blandt kunder. Madrassens luftige bløde betræk og individuelt indpakkede stålspoler gør den til et behageligt valg for ryg- og mavesovende. Dens luftige latexskum og stålspoler giver også fantastisk kantstøtte og bevægelsesisolering. Som du måske har gættet, er Lucid Hybrid-madrasserne dyrere end andre Lucid-modeller.

Lucid-madrassen leveres med ti års garanti og fås i en bred vifte af fasthed og tykkelse. Den fås også i en række størrelser. Anmeldelsesforfatteren er Lucia Whalen, medstifter af Trashy Magazine og uddannet fra Northwestern Universitys Medill School of Journalism. Hvis du er interesseret i at købe en Lucid Latex Hybrid madras, skal du sørge for at læse vores anmeldelse nedenfor.