Artikler

Hver 1000-Watt Station kan hjælpe: en strategi for dagens Talk Radio Scene

Bill O’Reilly, væld af Fox News Channel’s The O’Reilly betænkning, blev citeret i oplæsere Magazine om hvordan han krakket bestsellerliste.

“I begyndelsen, vi kunne ikke få på Good Morning America, eller den idag røbe eller nogen af der. Elite aviser ville ikke gennemgå bogen. Vi var til at stole på talk radio,”sagde O’Reily. “Talk radio har vist en meget bedre afkast (end vores annoncekroner).”

Der er ingen tvivl om at talk radio er en stor køretøj til forfattere, fordi det gør det muligt for dem at give dybdegående svar og sætter dem direkte i kommunikation med mennesker, der måske ønsker at købe deres bog.

Men talk radio er ikke hvad den plejede at være.

Værter for major-markedet radio tale viser med stor publikum bruges til at bringe forfatterne til studiet for lang chats. En forfatter kunne banke off et par af disse interviews og sende salg på vej til toppen. Disse dage er gået. Medmindre en forfatter er et virkelig stort navn, er chancerne for at ramme pay dirt med et par store radiointerviews historie.

Årsagerne til dette er to-fold. Først, der er ikke så mange store stationer, der accepterer talkshow gæster – mange har gået til en musik-format eller ikke længere acceptere Gæster, der har en vare eller tjenesteydelse til at sælge. For det andet, hvor lang tid en forfatter vil sandsynligvis være i luften er svundet ind. Radio talkshows har fundet, at lyttere er mere tilbøjelige til at stay tuned, hvis de har 3 10 minutters gæster på et show end en gæst i 30 minutter.

Så hvis du ønsker din bog at sælge, har du nu at pound fortovet og banke på hver dør.

Heldigvis, i radio reklame, mængde arbejder. Der er hundredvis af radiostationer, og bog forfattere bør ikke tommelfinger deres næser på nogle af dem, bare fordi de ikke har en hot vært eller 5.000 watt. Selv med en 1000-watt station, er du stadig at nå et publikum. Se på det på denne måde. Hvis en 1000-watt radiostation har kun 100 lyttere, kan man sige, det ikke er besværet værd. Men hvad hvis du kunne gå til et auditorium og tale med 100 folk om din bog? Vil du gå? Naturligvis ønsker du. Ikke kun det, men små stationer giver dig mulighed for at øve for det store interview ned ad vejen.

En rookie baseballspiller kaste ikke hans første pitch mod New York Yankees. I print reklame er en forfatters første interview sjældent med The New York Times. Men en forfatter, der har haft et interview med en hjemby avis og et par blade vil være mere forberedt, hvis The New York Times kræver.

Den positive Side af små-Station bookinger

Det er det samme med radio. Det tager mindst 10 radiointerviews, før de fleste forfattere får komfortable bag mikrofonen. Lille magt radiostationer kan du praksis, hvordan man kan være en stor gæst.

Nogle mennesker synes født til at være stor kommunikatorer, men en forfatters ekspertise er i det skrevne ord, og det er sjældent at finde en stor forfatter, der er også en stor verbal communicator. Første gang forfattere er især udsat for sceneskræk – ja, selv på radio.

Typiske fejl for første gang gæster omfatter ikke giver, Web site adresse eller 1-800 nummer, eller ikke giver dem ofte nok. Det er også en fejltagelse at nævne disse alt for ofte og forstyrre den vært, der vil lade dig vide, at showet ikke er en oplysningsspot. Tekniske forfattere har en tendens til at glide ind i techno-pludre, og selv gode gæsterne uundgåeligt gå ud af deres første par interviews at vide de kunne have været bedre. Når første gang forfattere gør disse fejltagelser (og de vil), er det bedst, hvis enorme publikum ikke høre fejlen.

Booking små stationer til at få et stort antal interviews hjælper dig med at få forklaring på din bog til en kortfattet par ord. Taler med flere interviewere, selvom de ikke har store publikum, vil gøre det muligt for dig at krystallisere dine tanker om din bog. Det kan endda give dig nye idéer om dit emne, som du aldrig realiseret inden interviewene.

Booking små stationer kan i også være et eventyr. Være parat til at løbe ind i nogle værter, der er uprofessionel, og sørg for du bekræfte en samtale på mindst to gange, før du vil være i luften. De fleste af disse værter vil ikke være så forberedt som deres big-time modparter (hvilket betyder, at de sandsynligvis ikke har læst din bog), så du bliver nødt til at være klar til at gå dem igennem de store emner. Forberede disse interviews, som om du har lige mødt nogen på gaden for første gang og du fortæller dem om din bog.

Men hvis værter ikke er så villige som de burde være, bør du stadig være på tæerne. Meget lyse mennesker lytte til nogle meget små radiostationer; så ikke tale til dit publikum.

Undskyld; intet vil helt sikkert spare dig fra 1000-watt radiostation i Peoria, der er vært ved en kid lige ud af broadcast skole. Men husk, at selv den små interview kan forberede dig til den store tid.

Tagged , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.