Artikler

Søvn sække: Har jeg brug for en?

Kort sagt, hvis du planlægger at bo i Vandrerhjem, ja.

De fleste hostels kræver nu rejsende at bruge søvn sække når sover i de senge, de leverer. Youth Hostels vil ofte give dig med en søvn ark eller regelmæssig ark; højst sandsynligt vil det koste ekstra penge at bruge. Men, fordi nogle vandrerhjem ikke har dem på side, det er altid en god ide at medbringe din egen.

Søvn sække er simpelt virkelig. Hostels have os til at bruge dem, fordi de hjælper med at holde sengene ren. Rene senge er god.

Med sleep sække har du også fordelen at være i stand til at vælge dine materialer. Til sommer rejser, kan du ønsker at gå med noget meget tynd og glat så det ikke holde sig til dig hvis du sveder lidt. For vinteren kan du vælge en tykkere materiale, der vil hjælpe med at holde dig varm på kolde nætter.

For at gøre en søvn sæk, er virkelig alt hvad du behøver at gøre tage et ark, og fold det i halvdelen. Når du har det linet rigtig op, sy du bare bunden og halvvejs op siden til at oprette en slags ark version af sovepose.

Mange rejsende har spurgt om soveposer og hvorvidt de skulle tage dem med. Efter min mening er en sovepose en dårlig idé. Det er voluminøse, svært at vaske når du er i et travlt og har lidt vaskemiddel og forsyninger, og en masse vandrerhjem tillader ikke selv dem gøre personlig hygiejne årsager (du ikke ville ønsker en fyr, der har boet i skoven langs motorveje i tre uger sov ud for yo u i en tyk, svedige sovepose).

Så bør svaret på det oprindelige spørgsmål, ja, du tage en søvn sæk med hvis du planlægger at bo på vandrehjem. Søvn sække er godt for dig, de er gode for hostels, og de er gode for alle andre, der er på vej.

Jeg anbefaler, at du føjer en søvn sæk til din liste af ting at pakke. Du vil ikke fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.