Artikler

Hvad er partnerskaber og selskaber med begrænset ansvar?

Nogle virksomhedsejere vælge at oprette partnerskaber eller selskaber med begrænset ansvar i stedet for en corporation. Et partnerskab kan også kaldes en virksomhed, og henviser til en sammenslutning af en gruppe af personer, der arbejder sammen i en virksomhed eller professionel praksis.

Mens selskaber har stive regler om hvordan de er struktureret, tillade partnerskaber og selskaber med begrænset ansvar deling af forvaltningsmyndigheden, overskudsdeling og ejendomsret blandt ejerne til at være meget fleksible.

Partnerskaber kan inddeles i to kategorier. Generelle partnere er underlagt ubegrænset erstatningsansvar. Hvis en virksomhed ikke kan betale sin gæld, kan kreditorerne kræve betaling fra den generelle partnere personlige formue. Generelle partnere har myndighed og ansvar til at administrere virksomheden. De er analoge til formanden og andre officerer i en corporation.

Kommanditister undslippe ubegrænset ansvar, at de generelle partnere har. De er ikke ansvarlig som enkeltpersoner, for forpligtelser i partnerskabet. Disse er junior-partnere, der har ejendomsretten til overskud i virksomheden, men de generelt deltage ikke i på højt niveau ledelsen af virksomheden. Et partnerskab skal have en eller flere generelle partnere.

Et selskab med begrænset ansvar (LLC) bliver mere udbredt blandt mindre virksomheder. En LLC er et selskab med begrænset ansvar og det er ligesom et partnerskab med hensyn til fleksibiliteten i dividere profit blandt ejerne. Dens fordel frem for andre former for ejerskab er dens fleksibilitet i hvordan profit og forvaltning myndighed bestemmes. Dette kan have en bagside. Ejerne skal indgå meget detaljerede aftaler om hvordan overskud og ledelsesansvar deles. Det kan få meget kompliceret og generelt kræver tjenesteydelser af en advokat til at udarbejde aftalen.

Et partnerskab eller LLC aftale angiver, hvordan overskud deles mellem ejerne. Mens aktionærer i et selskab modtager en andel af fortjeneste, der er direkte relateret til hvor mange aktier ejer de, et partnerskab eller LLC ikke har at opdele fortjeneste efter hvor meget hver partner investeret. Investeret kapital er kun af de faktorer, der bruges til fordeling af og distribuere overskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.