Artikler

Offshore kreditkort

Indtil en for nylig, den typiske offshore investor ikke har adgang til betaling bekvemmelighed og fleksibilitet i forbindelse med en kredit card i hvert fald ikke fra synspunkt af adgang til og bruge de penge, han eller hun havde sikkert placeret offshore. Overveje at knibe af gårsdagens offshore investorer søger at få adgang til mindre pengebeløb, der opholder sig i deres offshore bankkonti sige, under $10.000. Hvis personer, der ønskede at bruge offshore fonde til at foretage et køb mens du bor i Nordamerika eller rejser i udlandet, vil de skulle personligt trække midler fra deres offshore bank eller har penge kabling til bankkonti, hvor de boede.
Offshore kreditkort har stærkt fremmet brugen af penge i offshore-konti. Offshore institution-brandede Visa og Mastercard kreditkort har indvarslede en helt ny verden af betaling fleksibilitet og bekvemmelighed for dagens offshore investor, men de er produkter, der stadig kræver omhyggelig overvejelse og forskning. Hvordan virker de og hvad koster de? Hvordan sikre og private er de? Hvad er de mulige faldgruber og forgreninger forbundet med brugen af disse kort?
Hvordan de virker
Offshore kreditkort deler de samme kendetegn som dem i dit eget land. De alle bære et Visa eller Mastercard etiket, accepteres på mere end 14 millioner steder over hele verden og give kontant forskud på flere hundrede tusinde pengeautomater og banker over hele verden.
Trods deres ligheder findes en signifikant forskel mellem nationale og offshore kreditkort. Langt størstedelen af velrenommerede offshore kreditkort er “sikret” kort. De kræver offshore investorer til at give et depositum med deres ansøgning om kortet og kræver derfor ikke offshore investorer til at gå gennem kredit check.
For at øge en kreditlinje, nødt investorerne simpelthen til at øge mængden af deres depositum med den relevante faktor, enten ved at sende et udkast eller ledninger midler at kortselskabet. Kravet om et depositum i kontrast til en indenlandsk kreditkort og gør effektivt disse produkter ikke kreditkort i sig selv. De er snarere hybrid kort, der har adgang til en kreditlinje, der er fuldt sikret med ens egne penge. De fleste af kortselskaber ikke henvise til deres produkter som “kreditkort” men enten som “offshore kortene” at give “fordele og godkendelse af et Visa eller Mastercard” eller “offshore kortene” at give investorer adgang til “offshore sikkerhedsstillelse investering regnskab.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.